Het sollicitatieproces

Heb jij meteen een “te gek” gevoel bij het lezen van de vacature, ben jij bereidt om net dat ene stapje extra te zetten om de verwachtingen van onze bezoekers te overtreffen? Ga jij jouw kennis, ervaring en gastvrijheid inzetten om ons team te versterken? En wil jij komen werken in het leukste kinderpretpark van Nederland? Te gek! Als je nog niet gesolliciteerd hebt doe dat dan nu! Heb je al gesolliciteerd? Gaaf! Maar wat nu? Je wilt natuurlijk wel weten waar je aan toe bent.

 

 

 

Stap 1:  Het is gelukt! toch?

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestigingsmail dat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen. Niet? Check dan ook je ongewenste mailbox. Staat hij daar ook niet in? Laat het ons weten via planning@julianatoren.nl.

 

Stap 2:  Wij bekijken jouw CV.

Je sollicitatie is terecht gekomen bij onze afdeling personeelszaken en wordt met interesse gelezen en beoordeeld. Je ontvangt in ieder geval binnen één week een reactie op jouw sollicitatie.

 

Stap 3:  We bellen je!

Als wij een mooie toekomst voor je zien bij kinderpretpark Julianatoren dan bellen we je, voor een korte kennismaking. Wij zullen je wat vragen stellen en jij hebt de kans om wat vragen aan ons te stellen. Wel zo fijn om meteen te weten wat we van elkaar gaan verwachten. Hebben we een klik? Dan pakken we meteen de agenda erbij om een afspraak in te plannen voor een kennismaking.

 

Stap 4:  Laten we elkaar ontmoeten!

Tijdens de kennismaking bij kinderpretpark Julianatoren drinken wij gezellig een kopje koffie en kunnen wij wat dieper ingaan op wie jij bent en wie wij zijn. Tevens zullen wij je voorzien van alle benodigde informatie, en kan jij alle vragen stellen die je nog hebt!

 

Stap 5:  Zijn we een match?

Dan ontvang je meteen van ons een aanbod! Ga jij daarmee akkoord, dan sturen we jouw arbeidsovereenkomst en vragen we je gegevens in te vullen. Dit zodat je direct bij ons aan de slag kan. Wij heten je dan van harte welkom bij hét team van hét leukste kinderpretpark van Nederland!